DELO MENE IŠČE

KARIERNI SEJEM

DMI oziroma Delo mene išče je karierni sejem, ki ga so-organiziramo s Kariernim centrom Ekonomske fakultete. Namen sejma je, da študenti dobijo pregled kariernih priložnosti, spoznajo potencialne delodajalce in so soočeni z razmerami na trgu dela.

Nina Brauc, vodja DMI 2021: “Glavni namen projekta je predstaviti študentom trg dela, delodajalce in karierne priložnosti, ki jih le ti ponujajo. Tisti najbolj drzni in želji zaposlitve pa se lahko soočijo tudi s podjetji 1-na-1 na hitrih intervjujih.

Nekaj utrinkov iz preteklih let

Tekom sejma se odvijajo predstavitve podjetij, delavnice, okrogle mize in hitri zmenki, ki omogočajo intervjuje 1-na-1 s podjetjem. Študenti imajo možnost obiskati podjetja tudi na stojnicah. 

V letu 2020 pa je zaživela tudi spletna različica kariernega sejma imenovana DMI ONLINE WEEK, ki ponuja raziskovanje kariernih priložnosti iz udobja doma.

Ana Roblek, udeleženka DMI

Ana, udeleženka DMI: Podjetja iščejo nove zaposlene in potrebujejo proaktivne študente, sigurno se najde kaj zate. Je pa to edinstvena priložnost, da dobiš službo iz “kavča!””

DMI 2021 podjetja

Sodelujoča podjetja na DMI 2021.

SODELUJOČIH PODJETIJ V LETU 2019
SODELUJOČIH PODJETIJ V MAJU 2020
SODELUJOČIH PODJETIJ V OKTOBRU 2020
SODELUJOČIH PODJETIJ V LETU 2021
Nina Florjancic

Nina F., udeleženka DMI: Delodajalci delijo izkušnje iz prve roke, povedo kaj iščejo pri študentih – izobrazba, kompetence ter osebnostne značilnosti ter zaupajo strani kje se prijaviti na njihova odprta delovna mesta.”

Člani našega društva tekom sejma skrbijo za promocijo kariernega sejma med študenti, za dobro počutje, tako udeležencev kot sodelujočih podjetij ter so prisotni na predstavitvah podjetij in delavnicah kot moderatorji.