PARTNERJI IN SPONZORJI

V društvu smo v preteklosti že sodelovali s široko paleto podjetij, sodelovanja pa so rezultirala v izmenjavi znanj, konstruktivnih debatah in uspešno izvedenih dogodkih. Vse izkušnje do sedaj so bile pozitivno obarvane, zato stremimo k temu, da jih ustvarimo še veliko več. Širjenje obzorij je torej naš primarni cilj. Nenehno iščemo nova partnerstva, ki bodo omogočala obojestransko rast in pozitivna izkustva.

V kolikor si želite sodelovati z nami, nas brez oklevanja kontaktirajte, saj bomo z veseljem sprejeli nove priložnosti in izzive.

Podajmo si roke in skupaj ustvarimo zakladnico znanja in doživetij, ki bodo koristila vsem – tako vam, kot tudi nam!

Možnosti sodelovanja

Naši dolgoletni partnerji

EKONOMSKA FAKULTETA UL

Naša matična fakulteta je dolgoletni partner našega društva, ki nam vedno priskoči na pomoč pri organizaciji dogodkov v njenih prostorih, s strokovno pomočjo in koristnimi nasveti. Dekan dr. Tomaž Turk in številni profesorji se z veseljem odzovejo vabilom, da na naših dogodkih navzoče nagovorijo ter sodelujejo kot strokovni mentorji in koordinatorji. Naš skupni projekt Delo mene išče je mnogim študentom pomagal pri usmeritvi na njihovo poklicno pot.

IWCO

IWCO je mednarodna organizacija, ki je bila ustanovljena z namenom akademskega, poslovnega, družbenega in medkulturnega povezovanja. Njeni partnerji, med katerimi je tudi Management Group, organiziramo tedenske izmenjave mednarodnih študentov, imenovane International Week. Na pristen način tako skrbimo za promocijo države, fakultete, gospodarstva in povezovanje različnih kultur.

Srebrni partnerji

Untitled design (3)

Lek je najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, v kateri razvijajo, izdelujejo in tržijo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Dostopno zdravljenje in odgovorno poslovanje sta temelja njihove družbene odgovornosti. Z raziskovalnimi dosežki in inovacijami ustvarjajo nove in dostopnejše možnosti zdravljenja.

Belimed_Logo

Belimed je vodilni dobavitelj izdelkov in storitev za sterilizacijo, dezinfekcijo, dezinfekcijskih in čistilnih medicinskih in kirurških instrumentov. Podjetje ima sedež v Švici ter podružnice v 9 državah po vsem svetu, zaradi močne mreže distributerjev je zastopano v več kot 80 državah.

Naši glavni partnerji na dogodkih ...

Novartis logotip
UniCredit Bank logotip
Danfoss logotip
LIDL logotip
Sandoz-Lek-Logo-Sandoz-Blue-RGB (1)
Marand logotip
Outfit7 logotip
Triglav logotip
Kings Box logotip
varis-lendava_menu_m2

Podpirajo nas tudi ...

Burek-olimpija-logo
IMG_3742
Matador produkcija
prenos (3)
prenos (4)
PVZ_SLOANG_vertikalni
Redoljub_logo
equa
delo

VESELIMO SE SODELOVANJA TUDI Z VAMI!