PREDSTAVITEV DRUŠTVA

Združenje Management Group je neodvisna in neprofitna študentska organizacija, ki deluje od leta 1994 na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Že več kot 25 let združuje študente in diplomante iz različnih področij, ki si želijo v času študija poleg teoretičnega znanja na pridobljenih fakultetah, pridobiti tudi praktične izkušnje na področjih, kot sta vodenje in organizacija projektov ter si zagotoviti uspešen vstop v poslovni svet.

Med naše najbolj prepoznavne projekte že 13. leto zapored spada mednarodno tekmovanje Business Hive. Vsako leto se ga udeleži več kot 150 udeležencev, ki rešujejo poslovne izzive. Povezuje uspešna slovenska in mednarodna podjetja z ambicioznimi študenti.

V sklopu IWCO organiziramo tudi International Week Slovenia, kjer okoli 10 študentom iz Evrope in Azije omogočimo enotedenski obisk Slovenije z namenom mreženja, spoznavanja različnih kultur, gospodarskega povezovanja in spletanja prijateljski vezi. 

Pri projektu Humanitarni alarm želimo vsako leto z vrsto dogodkov opozoriti na problematiko socialne šibkosti posameznikov v družbi in spodbujamo solidarnost in medsebojno pomoč.

Skupaj z Ekonomsko fakulteto sodelujemo pri projektu Delo išče mene, kjer se študentje spoznajo z zaposlitvenimi možnostmi, se udeležijo delavnic in predavanj. Vsako leto organiziramo tudi več izobraževanj, okroglih miz in predavanj, ki študentom predstavljajo kakovostno dopolnitev študijskih dejavnosti.

POSLANSTVO

Razvijati managerske in vodstvene sposobnosti študentov za boljšo popotnico v življenju.

VIZIJA

Leta 2025 bomo med petimi najprepoznavnejšimi študentskimi društvi pri organizaciji dogodkov v Ljubljani.

STEBRI NAŠE VREDNOSTI

ZNANJE IN NAPREDEK

MG-jevec je nekdo, ki stremi k temu, da bi bil boljši, hitrejši, sposobnejši in produktivnejši iz dneva v dan; hkrati pa skrbi za svoje duševno in telesno zdravje. Medsebojna izobraževanja, deljenje informacij in razvoj so temelji našega napredka. Moja osebna rast, tvoja osebna rast.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Management Group skrbi za prenos znanja, dobrih praks in inovativnih pogledov na vseh področjih managementa. Društvo ima direkten stik z gospodarstvom, zato naše člane spodbujamo, da vsakodnevno presegajo svoje cilje. Vsak član je obdan z ambicioznimi osebami, ki ga navdihujejo in usmerjajo v uspešno karierno pot. Člani smo lahko izpostavljeni izzivom s področja marketinga, financ, upravljanja s človeškimi viri in organizacijo dogodkov. Zavzemamo si, da vsak aktiven član karierno zraste in se pripravljen poda na karierno pot.

STRAST

MG-jevci smo strastni. Strastni do učenja, napredka, pozitivnih sprememb, dokazovanja in nasploh do življenja. Ravno ta strast dela Management Group to, kar je – poln zagnanih, delovnih in ambicioznih študentov, ki si želijo ustvariti pozitivne spremembe v okolju, v katerem delujejo.

Moja osebna rast, tvoja osebna rast.

TIMSKO DELO

Društvo je utelešenje ideje oziroma skupne vizije. Rezultati nedosegljivi individualnemu delu so doseženi s sodelovanjem in timskim delom. Vsak član prispeva svojo idejo in delež, ki se sklene v povezano celoto timskega dela, kar pa je možno samo z delom ekipe, ki deluje kot eno in stremi k izjemnim dosežkom.

INTEGRITETA

Ohranjanje visokih standardov integritete je esencialnega pomena vsakega uspešnega človeka. Management Group predstavlja ljudi, ki BODO, SO in SO BILI. Kar pomeni, da se naše delovanje nikoli ne konča, konstantno je prepleteno skozi čas, ki je bil, ki je in ki prihaja. MG generacije v sebi nosijo MG Integriteto, ki tudi po prenehanju aktivnega delovanja v društvu MG-ejevca vodi do pozitivnih sprememb v novih okoljih in soočenja z novimi izzivi. Generacije ostanejo za vedno povezane.