EKIPA

Predsednica: Maruša Šmid

Društvo združuje posameznike, ki si poleg teoretičnega znanja, pridobljenega na fakulteti, v času študija želijo pridobiti tudi praktične izkušnje s področja vodenja in organizacije projektov. Na ta način člani društva pridobijo relevantna znanja in poslovne izkušnje ter si s tem zagotovijo konkurenčno prednost in uspešnejši stop v poslovni svet.

 Vsak član društva je obdan z ambicioznimi osebami, ki ga navdihujejo in usmerjajo v uspešno karierno pot. Posamezniku že v študijskih letih ponudimo priložnost, da se preizkusi v vlogi vodje projekta, vodje oddelka, pri organizaciji mednarodnega projekta oziroma se izobražuje v tisti smeri, ki ga najbolj zanima. 

Najbolj smo ponosni na člane, ki z znanjem pridobljenem v društvu razvijajo managerske in vodstvene sposobnosti ter tako postanejo uspešni posamezniki, po katerih se ostali samo zgledujemo. 

Trenutno društvo sestavlja 30 članov in nekaj rekrutov. 

Razdeljeni smo v štiri oddelke: HR, Partnerstva, Marketing in Finance.

ODDELKI DRUŠTVA

Kadrovski oddelek

Oddelek združuje pozitivne in kreativne posameznike, ki želijo organizirati dogodke, z namenom da se člani med seboj bolje spoznajo in povežejo. Še posebej smo aktivni pri organizaciji mesečnih druženj, raznih internih delavnic in krožkov, rekrutacijskem postopku in programu mentorstva. 

Cilj oddelka je ustvariti močne in trdne vezi med člani, jim ponuditi pomoč in podporo ter vsem skupaj pričarati nepozabne trenutke v društvu, ki si jih bomo zapomnili za vedno. 

Vodja oddelka: Manca Zelen

IMG_9390

Partnerstva​

Oddelek združuje posameznike, ki so komunikativni, imajo občutek za diplomacijo in pogajanja ali bi se radi izboljšali na teh področjih. Pomembna sposobnost, ki je pri nas visoko cenjena, je prepoznavanje in nudenje dodatne vrednosti drugi strani.

Cilj oddelka je ohranjati in graditi dobre odnose z zunanjimi deležniki. Želimo si, da bi se med seboj bolj povezali in si pomagali, zato se neprestano trudimo iskati nove načine sodelovanja, ki bi tako nam kot drugi strani dodali vrednost in tako utrdili odnose.

Vodja oddelka: Anja Zalokar

Marketing

Oddelek združuje posameznike, ki jim ne manjka odbitih idej, kreativnega pristopa in občutka za lepoto slike ter besede. Nismo lovci na “lajke”, ampak verjamemo v pristno komunikacijo, ki temelji na vsebini. Skrbimo za grafično podobo digitalnih in tiskanih vsebin, objave na družbenih omrežjih in v klasičnih medijih, nudimo promocijo našim partnerjem in se trudimo, da naš glas doseže pravo vas.

Cilj oddelka je skozi projekte spodbujati kreativno izražanje, poudarjati naše skupne vrednote in na ta način v svet ponesti podobo našega društva.

Vodja oddelka: Maruša Kegljevič

IMG_9383

Finance

Oddelek združuje natančne posameznike, ki imajo občutek za številke in analitično mišljenje. Še posebej smo aktivni pri finančnem vodenju projektov našega društva, predvsem pa skrbimo za smotrno in nemoteno finančno poslovanje društva. Tako lahko naše društvo uspešno deluje in organizira inovativne projekte.

 

Cilj oddelka je predvsem nemoteno finančno delovanje društva in transparentnost pri poslovanju.

Vodja oddelka: Maruša Šmid