IW Slovenia uspešno izvedel kar 6 delavnic!

Letošnji dogodek Connected by Slovenia je bil s strani IW ekipe izpeljan fenomenalno. Od 6. do 30. aprila se je razvrstilo šest delavnic, katere so povezale študente v mednarodnem okolju, ki si želijo spoznati nekaj novega tudi online in stopiti iz svoje cone udobja v današnjem času. V povprečju je bilo na dogodku 30 udeležencev, nad čimer je bila ekipa IW več kot navdušena. Dogodki so bili raznoliki in so bili zmožni zajeti širšo skupino ljudi.

Vesela sem, da sem postala del velike IW družine, ob tem pa spoznala čudovite ljudi in se zelo zabavala. Ekipa IW Slovenia je dokazala, da je odlična organizacija možna kljub vsem oviram zaradi pandemije.  – Wiktoria, IW Warsaw

Connected by Slovenia je bil otvorjen z dogodkom Murder Mystery Night. Ekipa je poskrbela za napeto in zanimivo igro in dogodek začela na najboljši možen način. Na drugem dogajanju, Get to know Slovenia, so udeleženci lepote in kulturo Slovenije spoznavali kar na daljavo, naučili pa so se tudi nekaj slovenskih besed, na tretjem pa so imeli ljudje iz celega sveta možnost virtualno obiskati Equo, eno izmed najuspešnejših slovenskih podjetij. Gostja dogodka je bila direktorica marketinga Maja Vejnović, ki je poleg podjetja, udeležencem predstavila tudi neverjetno podjetniško zgodbo Eque.

Alisa Kim Jagodic, vodja projekta: Največji izziv je bil reorganizacija dogodka, ki je prvotno temeljil na druženju, spoznavanju in potovanju. Z veliko trdega dela in viharjenja možganov nam je uspelo pripraviti aktivnosti, s katerimi smo stopili izven okvirjev, vendar vseeno, skozi zaslone, uspeli seči v srce vsakega posameznika.

Kuharska delavnica.

Po obisku podjetja je na vrsto prišel Cooking class. Nadobudni mojster kuhanja in tekmovalec MasterChef Slovenija, Bruno Šulman, je udeležence naučil skuhati japonske cmočke. Bili so okusni in vsi smo si še nekaj ur po tem oblizovali prste. Četrti dogodek, Comedy night, je bil v znamenju smeha in zabave. V dobro voljo so nas spravljali trije slovenski komedijanti, Rok Škrlep, Sašo Stare in Dino Kapetanović.

International Week Slovenia 2021Nastopajoči na dogodku Comedy Night: Rok Škrlep, Sašo Stare in Dino Kapetanović.

Dogodek Connected by Slovenia pa se je zaključil s Cocktail nightom. Na delavnici mešanja koktajlov nas je gostil Maj Schoffmann, izkušeni barman, ki je na zanimiv način predstavil različne vrste koktajlov, hkrati pa nam razkril svojo življenjsko in poslovno pot.

Delavnica mešanja koktajlov.

Če bi me kdo vprašal, kateri je moj najljubši mesec v letu 2021, bi mu zagotovo odgovorila, da je to april. Ekipa IW Slovenia nam je pripravila čudovit in zanimiv sklop dogodkov. Niti predstavljati si ne morem, koliko truda je IW ekipa vložila v ta dogodek. Bilo je zelo zabavno, veliko sem se tudi naučila o Sloveniji. IW, hvala za čudovit in nepozaben april 2021. – Selen, IW Istanbul

Čeprav je zaradi razmer letošnji International Week moral potekati online, je kljub temu bil neverjeten in nepozaben dogodek. Ekipa IW je navdušena nad čudovitimi gosti, ki so dogodek samo še polepšali, in pa predvsem nad odzivom s strani udeležencev. 

Skupaj se že veselimo naslednjega leta!