Skupaj za boljše življenje družin v stiski

V četrtek, 24. maja 2018, je v Veliki dvorani na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekal dobrodelni Stand-up večer, ki ga je v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto že šesto leto zapored organiziral Management Group. Za večer, poln smeha, so poskrbeli Admir Baltić, Rok Škrlep, Dino Kapetanović in Mark Đamastagić, donacije, zbrane na omenjenem dogodku, pa so v celoti namenjene Anini zvezdici za pomoč družinam v stiski.

»Povod za organizacijo današnjega večera je bilo pravzaprav to, da zberemo čim več ljudi, da se vsi skupaj ustavimo za trenutek, da se vsi skupaj ozremo in opazimo tiste, ki potrebujejo našo pomoč,«

so povedali organizatorji dogodka. Sodelujejo z Anino zvezdico, fundacijo, ki je pomagala že več kot sto tisoč družinam v stiski, kar je res neverjetna številka, ki pa je hkrati tudi zaskrbljujoča in kliče po spremembah.

Sodelujoči komiki Mark Đamastagić, Dino Kapetanović, Rok Škrlep in Admir Baltić so dodobra nasmejali zbrano občinstvo

»Dobro je, da smo vsi skupaj del te spremembe,« so še dodali in zaključili, da ne smemo pozabiti, da velikokrat lahko pomagamo že s tem, da si vzamemo čas za sočloveka, da mu prisluhnemo ali podarimo pozornost.

Polna dvorana obiskovalcev je dokaz, da čut do sočloveka še ni izginil in da upanje na življenje v lepšem svetu še obstaja, obenem pa prinaša zavedanje, da smo nenazadnje tudi mi tisti, ki s svojimi dejanji lahko nekomu polepšamo dan.

Člani združenja Management Group ob predaji zbranih sredstev fundaciji Anina Zvezdica

Organizatorji dogodka se zahvaljujejo Ekonomski fakulteti, ki je podprla dogodek, vsem komikom, ki so se z veseljem odzvali povabilu, celotni Management Group ekipi, ki se je trudila, da je dogodek uspel, in tudi vsem obiskovalcem, ki so s svojim časom in prispevkom pomagali pomoči potrebnim.

Vir: Anja Puc, EF news

Foto: Jan Korošec