Team building izlet v neznano

Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja, po dolgem času nas spet razvajajo topli sončni žarki in prijetne pomladanske temperature. Zato smo prvo soboto v mesecu aprilu MG-jevci izkoristili za team building izlet v neznano. Kot pri nas že nekaj časa veleva navada, ga organizira eden izmed članov društva, in tokrat je ta čast pripadla naši Urši. Kar nekaj časa smo se spraševali, kam nas bo vodila pot, in nismo bili presenečeni, ko nam je dan pred odhodom sporočila naslov in s tem cilj našega sobotega popotovanja: Uršine najljubše točke Gorenjske. Le kaj bi lahko od ponosne Gorenjke drugega pričakovali 🙂

A s tem se naša zvedavost ni potešila… Kam točno na Gorenjsko? Bled? Morda slap Peričnik? Ojoj, po vsej potici med prazniki je že Šmarna gora težko dosegljiva, kaj šele Triglav!

Naša vodnica je bila skrivnostna in počutili smo se kot na pravi pustolovski avanturi: “Dobili se boste ob 10.30 pri recepciji Ekonomske Fakultete. Predsednik bo dobil SMS z vašo naslednjo lokacijo, zato ne pozabite svojih telefonov, ker bo po možnosti potrebna uporaba Google Mapsov. Od tam naprej boh vedi, kam nas bo vodila pot. 😉 ” . Tako nam ni preostalo drugega, kot da smo jo pridno ubogali in se ob uri zbrali na določenem mestu. In res, točno ob uri smo prejeli SMS z našo naslednjo lokacijo. Urno smo jo vnesli v naše navigacije in se z avtomobili odpravili novi avanturi v naznano.

Spodaj si lahko ogledate kako se je nadaljevala naša pot po lepotah Gorenjske.

1. postanek: Okrepčilo in prigrizki v kavarni Medeni vrt

2. postanek: Kongresni center in park Brdo

3. postanek: Naravni rezervat Zelenci