V srcu radost, na obrazu nasmeh

Decembra 2020 smo v sklopu projekta Humanitarni alarm, izvedli 3-tedensko dobrodelno akcijo z naslovom V srcu radost, na obrazu nasmeh.

V prvem tednu decembra je v sklopu dobrodelnega projekta V srcu radost, na obrazu nasmeh potekal dobrodelni teden namenjenim živalim. Zbirali smo sredstva za zavetišče Horjul in z vašo pomočjo smo živali v zavetišču osrečili z številnimi odejami, posteljinami in rjuhami, njihove oskrbnike pa smo na novo opremili z zaščitnimi rokavicami, čistili in ostalimi higienskimi pripomočki.

Ivan Spahija, vodja projekta 2020: »Največji izziv je bil zbiranje sredstev in komunikacija z vsemi deležniki brez skorajda vsakršnega fizičnega kontakta z zunanjim svetom.«

Humanitarni alarm 2020 sredstva

Zbrana sredstva, ki smo jih poklonili zavetišču Horjul.

V sklopu dobrodelnega dogodka V srcu radost, na obrazu nasmeh, smo danes dan polepšali tudi našim starostnikom v domovih DSP Bežigrad in DSO Vič, enota Kolezija. V sodelovanju s saksofonistom Benjaminom Aganlićem smo jih pripravili poseben božični koncert, ki so ga lahko poslušali iz udobja svojih sob.

Ivan Spahija, vodja projekta 2020: »V trenutnih časih je starostnikom še posebej težko in upamo, da smo jim vsaj malo polepšali današnji dan in prihajajoče praznike.«

Humanitarni alarm 2020

Saksofonist Benjamin Aganlić med posebnim nastopom za starostnike.

Bili smo sredi pandemije, pa vendar je Management Group dobrodelni dogodek izpeljal izjemno profesionalno, z veliko mero navdušenja in dobre volje. Organizatorji so bili motivirani in zabavni, zato bi z njimi v prihodnje z veseljem še sodeloval. – Benjamin Aganlić, nastopajoči na dogodku

V zadnjem tednu smo organizirali tudi zbiralno akcijo naprav za otroke, ki so bili v času online pouka prikrajšani zaradi neustrezne opreme. Zbirali smo prenosne in tablične računalnike, monitorje, računalnike, mikrofone, slušalke in kamere za računalnik.

Resnično se zahvaljujemo vsem, ki ste darovali, nas spremljali ali delili našo akcijo na družbenih omrežjih. Iz srca se zahvaljujemo tudi nastopajočim. Hvala!